voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Brasiliansk voks

Voksning er en sikker og naturlig metode til at opnå et glat resultat overalt på kroppen. En af CityWax’ mest populære behandlinger er brasiliansk voks, også kendt som brazilian. I København og resten af verden kendes denne behandling, fordi resultatet bliver virkelig flot, er rart at røre ved og holder længe.

Brasiliansk voks er baseret på naturlige ingredienser, så du kommer ikke i berøring med farlige stoffer og komponenter, som kan skade huden. Metoden har ikke ændret sig stort i de mange århundreder, man har brugt voks til at fjerne hår på hele kroppen, herunder den berømte ”brazilian” i intimområdet.

Hårfjerning med brasiliansk voksning i København

Brasiliansk voks skal helst udføres hurtigt af kyndige hænder for at føles så smertefrit som muligt. Hos CityWax er vores speciale netop brasiliansk voks, så du er bogstaveligt talt i gode hænder, når vi kvikt og kompetent fjerner voksen med et snuptag. Da brasiliansk voks er en intim behandling, kræver det stor tillid fra kunden til behandleren. Vi udfører brazilian professionelt og diskret i København, og det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg.

Bliv sommerklar med brasiliansk voksning i København

De fleste bikinier og badedragter afslører mere, end de skjuler. Vil du undgå, at de afslører for meget, kan du forberede dig til strandsæsonen med en brazilian hos CityWax i København. Vi lover, at du trygt kan promenere op og ned ad stranden eller ved poolen uden at skulle bekymre dig om hår, der stikker ud på uheldige steder.

Priser

1/1 ben med Wax og bikini linie med sugaring 549,-
1/2 ben med Wax og bikini linie med sugaring 449,-
1/1 ben med Wax og brasiliansk med sugaring 649,-
1/2 ben med Wax og brasiliansk med sugaring 499,-
Brasiliansk med sugaring inkl. baglår med wax 449,-
Brasiliansk med sugaring inkl baller med wax 549,-
1/1 ben med wax og brasiliansk med sugaring – ny klient 699,-
1/2 ben med wax og brasiliansk med sugaring – ny klient 649,-