voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Skønhedsklinik Frederiksberg – få sugaring og voksbehandlinger

Er du træt af hårvækst, der konstant skal holdes nede? Så vær velkommen på vores skønhedsklinik på Frederiksberg! Her sørger vi for at sætte dig som kunde i fokus og fjerne din uønskede hårvækst uden store smerter. Vi har fokus på den hurtige og effektive behandling, som helst skal være så smertefri som muligt. Føl dig tryg på vores skønhedsklinik og gå herfra med tilfredsstillende resultater.

Altid kvalitet med fokus på dig

Book din tid direkte i dag, og få en skønhedsbehandling efter dine behov! Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål om vores behandlinger, så er du også altid velkommen til at kontakte os! Ring til os på +45 38 88 88 36 eller send os en mail på info@citywax.dk.

Skønhedsklinik på Frederiksberg med mange års erfaring

Hos CityWax kan du være sikker på at blive mødt af erfarent og veluddannet personale. Alle vores medarbejdere er specialister inden for alle voksbehandlinger, sugaring, threading samt hårfjerning for mænd. Vi arbejder hver dag med hårfjerning og voksbehandlinger, så derfor kan du altid føle dig tryg hos os. Kom forbi vores skønhedsklinik på Frederiksberg og få en behandling af kvalitet.

Citywax har KUN dygtige behandlere!

Foruden dygtigt personale, benytter vi også udelukkende naturlige og skånsomme produkter, der ikke skader din hud. Selvom vores produkter er 100 procent naturlige, går det ikke på kompromis med kvaliteten. Du kan være forsikret om et perfekt resultat, lige som du ønsker det.

Vi hjælper med uønsket hårvækst i ansigtet, ben, brasiliansk og lignende. Er du ny kunde, så skal vi nok sørge for at tage godt imod dig og gennemgå behandlingen inden vi starter. Se vores forskellige priser under hver behandling og book en tid til den behandling, du ønsker.

Book tid hos din lokale skønhedsklinik på Frederiksberg nu

Vi sørger for resultater, der giver velbehag. Er du træt af den daglige barbering eller de spidse hårstubbe, der er umulige at holde nede? Så er vores sugaring eller waxing din redning. Book en tid på vores skønhedsklinik på Frederiksberg, så sørger vi for fjerne det hår du ønsker så smertefrit som muligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen.