voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Brasiliansk voksning

Voksning og sugaring er helt uovertrufne metoder til at få bugt med de hår, du ikke har lyst til at vise frem på stranden, i svømmehallen, omklædningsrummet eller soveværelset. Brasiliansk voksning på Frederiksberg får du ikke bedre end hos CityWax. Vi hjælper hvert år hundredevis af kvinder til et fint og glat resultat. Brasiliansk voksning er en intim behandlingsform, hvor tryghed er meget vigtig for kunden. Vi gør alt, hvad vi kan, for at få dig til at slappe af og føle dig i gode hænder. Vælg brasiliansk voksning på Frederiksberg nær København for at få en behagelig oplevelse i rare omgivelser.

Brasiliansk voksning– før behandling

Når du beslutter dig for at få fjernet hår med enten sugaring eller voks er det vigtigt, at dine hår har den rigtige længde. Der skal som minimum gå to uger fra sidste barbering til behandling med voks eller sugaring. Før behandling anbefaler vi, at man eksfolierer huden, dvs. skrubber blidt med enten handske eller skrubbecreme. Dette hjælper med at få de indgroede hår ud og giver et blødere resultat.

OBS! Det er vigtigt, at man undgår at bruge creme eller olie den dag, man skal modtage behandling.

Brasiliansk voksning – efter behandling

Efter hårfjerningsbehandling, hvad enten det er med sugaring eller voks, er det meget vigtigt, at du ikke træner, og at du undgår meget varmt vand og sex i en 24 timers periode. Alt dette er for at beskytte din hud mod irritation og bakterier. Herefter er det vigtigt at eksfoliere, skrubbe og fugte din hud jævnligt. Efter voksning eller sugaring skal der gå mellem fire og uger, før du kan modtage behandling igen.

Priser for brasiliensk voksning i Frederiksberg

1/1 ben med Wax og bikini linie med sugaring 549,-
1/2 ben med Wax og bikini linie med sugaring 449,-
1/1 ben med Wax og brasiliansk med sugaring 649,-
1/2 ben med Wax og brasiliansk med sugaring 499,-
Brasiliansk med sugaring inkl. baglår med wax 449,-
Brasiliansk med sugaring inkl baller med wax 549,-
1/1 ben med wax og brasiliansk med sugaring – ny klient 699,-
1/2 ben med wax og brasiliansk med sugaring – ny klient 649,-