voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Wax clinique med tryg atmosfære

Er du på udkig efter en wax clinique i København, der sørger for en tryg atmosfære og en professionel voksbehandling? CityWax er en erfaren wax clinique, hvor vi har arbejdet over 15 år med traditionelle voksbehandlinger, sugaring og threading.
Hos os kan du derfor få lige præcis den hårfjerning, du foretrækker. Uanset hvad sørger vi for en behandling, der er præget af ekspertise og sans for detaljen.
Du kan kontakte os på enten telefon +45 38 88 88 36 eller på mail info@citywax.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores behandlinger eller klinik.

En wax clinique med fokus på kunden

Måske har du tidligere været på en klinik, hvor de tydeligvis gik mere op i effektivitet end kundens oplevelse. Det resulterer for de fleste i, at det bliver en voksbehandling med ubehag, og de har sjældent lyst til at vende tilbage.
Hos CityWax bestræber vi os på at være en wax clinique, hvor kunden er i centrum. Derfor udfører vi ikke vores voksbehandlinger med tiden som højeste prioritet, derimod gør vi en dyd ud af, at kunden føler sig tryg, og resultatet af behandlingen bliver efter kundens ønsker.
Helt konkret stræber vi hver dag efter:
En behagelig oplevelse
Langtidsholdbare og flotte resultater
Professionelle voksbehandlinger

Behandlinger efter dit ønske

Vi er en wax clinique, hvor der ikke kun tilbydes én type behandling. Hos CityWax har vi specialiseret os i flere forskellige metoder for hårfjerning, så alle kunder kan få en behandling, der matcher deres ønsker og behov.
Vi tilbyder både sugaring, threading og almindelige voksbehandlinger, som alle har forskellige fordele og passer til hver deres formål.
Er du nysgerrig på en af behandlinger og ønsker at booke en tid? Vi vil altid gerne snakke med dig på +45 38 88 88 36 eller på info@citywax.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.