voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Threading

For få år siden var threading på Frederiksberg et særsyn. Derimod har threading været populært i andre dele af verden i tusindvis af år. Kort fortalt er threading hårfjerning ved hjælp af en bomuldstråd, som snoes sammen og fungerer som værktøj. Snoren fjerner mange flere hår ad gangen, end en traditionel pincet kan klare. Det har gjort threading til en efterspurgt service i Danmark, når det kommer til hårfjerning, og hos CityWax har vi mange kunder, som sværger til metoden.

Perfekte øjenbryn med threading på Frederiksberg

Threading bliver især brugt til de helt små hår i ansigtet. De sammensnurrede tråde hiver hurtigt og effektivt selv de mindste dun ud, så du får helt fin og glat hud. Særligt ved retning af øjenbryn er threading på Frederiksberg et hit. Den traditionelle metode til retning af bryn er med pincet. Her trækkes hårene ud ét af gangen, og det forlænger smerten ved behandlingen. Med threading får den tynde bomuldssnor fat i flere hår ad gangen, og det gør metoden utrolig hurtig og effektfuld. Du kan tydeligt se forskel, når selv de mindste dun i øjenomgivelserne bliver fjernet, så dine bryn fremstår knivskarpt.

Threading på Frederiksberg, en naturlig behandling!

Du finder ikke en metode til hårfjerning, som er mere naturlig end threading. Behandlingen foregår helt uden produkter af nogen art, som kan irritere din hud. Den eneste ”ingrediens” i vores threading på Frederiksberg er nemlig bomuldstråd! Metoden stiller store krav til behandlerens hurtighed og fingernemhed, og her kan du trygt læne dig tilbage i stolen hos CityWax threading på Frederiksberg. Vi er lynhurtige på fingrene, så det gør mindst muligt ondt at et flot resultat.

Priser

Retning af bryn med tråd 149,-
Tråd på overlæbe 139,-
Tråd på overlæbe og hage 169,-
Tråd i hele ansigt med bryn 299,-
Farvning af bryn inkl retning 199,-
Farvning af bryn 109,-
Farvning af bryn og vipper 179,-
Farvning af vipper 119,-
Sugaring af hele ansigt 349,-
Sugaring af kinder 199,-
Næse 99,-
Kinder 149,-
Nakke 199,-
Hage med tråd 139,-
Hage med sugaring 139,-
Bakkenbarter med sugaring 139,-
Overlæbe med sugaring 139,-
Overlæbe og hage 169,-
Retning af bryn med pincet/wax 149,-
Formning af bryn 179,-
Farvning af bryn og vipper inkl retning af bryn 249,-