voksbehandling til mænd

Threading

For få år siden var threading på Frederiksberg et særsyn. Derimod har threading været populært i andre dele af verden i tusindvis af år. Kort fortalt er threading hårfjerning ved hjælp af en bomuldstråd, som snoes sammen og fungerer som værktøj. Snoren fjerner mange flere hår ad gangen, end en traditionel pincet kan klare. Det har gjort threading til en efterspurgt service i Danmark, når det kommer til hårfjerning, og hos CityWax har vi mange kunder, som sværger til metoden.

Perfekte øjenbryn med threading på Frederiksberg

Threading bliver især brugt til de helt små hår i ansigtet. De sammensnurrede tråde hiver hurtigt og effektivt selv de mindste dun ud, så du får helt fin og glat hud. Særligt ved retning af øjenbryn er threading på Frederiksberg et hit. Den traditionelle metode til retning af bryn er med pincet. Her trækkes hårene ud ét af gangen, og det forlænger smerten ved behandlingen. Med threading får den tynde bomuldssnor fat i flere hår ad gangen, og det gør metoden utrolig hurtig og effektfuld. Du kan tydeligt se forskel, når selv de mindste dun i øjenomgivelserne bliver fjernet, så dine bryn fremstår knivskarpt.

Threading på Frederiksberg, en naturlig behandling!

Du finder ikke en metode til hårfjerning, som er mere naturlig end threading. Behandlingen foregår helt uden produkter af nogen art, som kan irritere din hud. Den eneste ”ingrediens” i vores threading på Frederiksberg er nemlig bomuldstråd! Metoden stiller store krav til behandlerens hurtighed og fingernemhed, og her kan du trygt læne dig tilbage i stolen hos CityWax threading på Frederiksberg. Vi er lynhurtige på fingrene, så det gør mindst muligt ondt at et flot resultat.

Priser

Retning af bryn med tråd 109,-
Tråd på overlæbe 99,-
Tråd på overlæbe og hage 129,-
Tråd i hele ansigt med bryn 259,-
Farvning af bryn inkl retning 159,-
Farvning af bryn 69,-
Farvning af bryn og vipper 139,-
Farvning af vipper 79,-
Sugaring af hele ansigt 309,-
Sugaring af kinder 159,-
Næse 99,-
Kinder 109,-
Nakke 159,-
Hage med tråd 99,-
Hage med sugaring 99,-
Bakkenbarter med sugaring 99,-
Overlæbe med sugaring 99,-
Overlæbe og hage 129,-
Retning af bryn med pincet/wax 109,-
Formning af bryn 139,-
Farvning af bryn og vipper inkl retning af bryn 209,-
GTM-WP6ZQ7N