voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Voksbehandling Frederiksberg

Voksbehandling på Frederiksberg

Hårfjerning i form af en voksbehandling, også kaldet waxing, har i mange år været et populært alternativ til at komme af med uønsket hårvækst. CityWax tilbyder voksbehandling på Frederiksberg til både mænd og kvinder. Der er steder på kroppen, hvor barbering ikke er den optimale metode til hårfjerning. Ved barbering med skraber eller maskine vokser håret hurtigt ud igen, hvorimod en voksning holder i tre-fire uger. Hvis du barberer dig, bliver de udboksende hår stride og mørke. Derimod vil du efter voksbehandling på Frederiksberg opleve, at dine hår er mindre stride og stikkende, når de vokser ud. Det skyldes, at kun den synlige del af hårene bliver fjernet, mens en behandling med voks trækker hårene ud ved roden, helt nede i de underste hudlag.

Jo flere gange, du får fjernet hår med voksbehandling på Frederiksberg, jo mindre ubehageligt vil du opleve det, når voksen trækkes af huden.

Glatheden efter en voksbehandling er i en helt anden klasse, end når du fjerner hår ved barbering. Prøv det og bliv overrasket over resultatet.

Voksbehandling til hele kroppen

Voksning er vanskeligt, for ikke at sige umuligt, at gøre selv, især hvis der er tale om bagsiden af kroppen. Det bliver hurtigt en klistret og smertefuld affære, hvis du selv skal fedte rundt med varm voks og strips. Hos CityWax kan du trygt lægge dig til rette på briksen og lade os udføre behandlingen på fx ben, mave, ryg, arme eller baller. Vi arbejder hurtigt og præcist, så din voksbehandling på Frederiksberg bliver så behagelig som muligt. Vores store erfaring er din garanti for et godt resultat.

Priser

1/1 ben (venstre og højre ben) 449,-
1/2 ben 349,-
Mave 299,-
Ryg 349,-
Arme 249,-
Baller 249,-
Lænd m. wax 169,-
Nakke m. wax 149,-
Halve arme 149,-

Voksbehandling Frederiksberg | Voksbehandling | Citywax