voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Voksbehandling til mænd

Hår på ryggen, skuldrene eller brystet? Du kender selv dine problemområder – ellers gør din kæreste helt sikkert! Hos CityWax laver vi hårfjerning til mænd i København, og vi har mange tilfredse kunder af hankøn, som kommer igen og igen.

Den tid er forbi, hvor det kun var kvinder, der tyede til voksbehandling – mænd vælger nu i stigende grad denne metode til at fremstå lækre og velsoignerede. Hvis du er ny kunde, skal vi nok indvie dig i hårfjerningens mysterier (som slet ikke er så mystiske igen!).

voksbehandling til mænd | voksbehandling mænd | hårfjerning til mænd | citywax

Voksbehandling af mænd i København

Kort fortalt går voksbehandling af mænd ud på, at vi påfører opvarmet voks på de områder, hvor du ønsker at få fjernet hår. Herefter trækkes voksen af med en hurtig bevægelse, så hårstråene hives ud af hårsækkene og efterlader huden fuldstændig blød og glat. Når vi laver hårfjerning på mænd i København, er vores lange erfaring din garanti for en hurtig og veludført behandling. Vi kan ikke garantere, at den er decideret smertefri, men når du ser resultatet, vil du hurtig have glemt de få sekunders ubehag, når voksen trækkes af.

Skal kæresten forkæles? Tag hende med under armen til en skønhedsbehandling. Vi tilbyder både sugaring og behandling med voks.

 

Voksbehandling til mænd i stedet for barbering!

Vi anbefaler voksbehandling af mænd i København til alle, som synes, de har for meget hår på f.eks. skuldre, ryg, ben, hænder eller fødder. Fordelen ved voksbehandling af mænd frem for barbering med skraber eller maskine er, at hårene er længere om at vokse ud ved voksbehandling, og at de ikke stikker lige så meget, som når du har haft fat i skraberen eller barbermaskinen. Det bliver din partner glad for! Er du i tvivl om hvilke behandlinger der passer til dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os!

 

Priser på Hårfjerning i København

 

1/1 ben (venstre og højre ben) 449,-
1/2 ben 349,-
Mave 299,-
Ryg 349,-
Arme 249,-
Baller 249,-
Lænd m. wax 169,-
Nakke m. wax 149,-
Halve arme 149,-