voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Sugaring hårfjerning

Hvorfor vælge sugaring hårfjerning?

Sugaring hårfjerning er en af de ældste hårfjerningsteknikker, da den er blevet udført i århundreder i for eksempel Mellemøsten.
Men hvorfor er sugaring fordelagtig som hårfjerningsmetode? Her forklarer vi, hvad sugaring mere præcist er, og hvorfor teknikken har mange fordele for dig.

De mange fordele ved processen!

Når vi udfører sugaring, fjerner vi hårene med sukkermasse. Denne sukkermasse masserer vi ind i huden med hånden, og derefter trækkes hårene ud i den naturlige vækstretning. Derfor kan vi fjerne langt flere hår, end når vi benytter voks, og sukkermassen gør det muligt at fjerne selv de mindste hår.
Med sugaring fjerner vi derfor også hårene i den tidlige vækstfase. Af den grund vil du også meget sjældent opleve indgroede hår eller irritation.

Hvem kan få sugaring hårfjerning?

Selv hvis du døjer med psoriasis eller eksem, kan du sagtens få sugaring hårfjerning. Det skyldes, at sukkermassen er 100% naturlig, da den udelukkende består af vand og sukker. Sukkermassen kan ikke klæbe sig til de levende hudceller, og derfor efterlader det huden intakt.
Helt konkret fjerner sukkermasser de korte hår og eksfolierer på samme tid de døde hudceller.
Derudover er det en 100% hygiejnisk behandling, da vi ved sugaring bruger den samme sukkermasse, har handsker på og rengør området, før vi begynder behandlingen.

Resultater med sugaring hårfjerning

Efter sugaring hårfjerning kan du forvente, at resultatet holder op til 6 uger. Desto flere gange du får sugaring hårfjerning, desto færre hår har du ved det behandlede område.
Behandlingen gør mindre ondt end ved andre hårfjerningsmetoder. Første gang vil du muligvis opleve mere ubehag, end de efterfølgende gange, da der er flere hår, og hårene er grovere i starten.
Denne hårfjerningsteknik er dog mildere ved huden end den almindelige voksbehandling. Derfor vil du opleve, at det gør mindre ondt. Kontakt os nu for flere informationer!

Priser

1/1 ben (venstre og højre ben) 549,-
1/2 ben 449,-
Mave 349,-
Ryg 399,-
Arme 299,-
Baller 299,-
Bikini linie 299,-
Brasiliansk 389,-
Brasiliansk over 6 uger 439,-
Brasiliansk ny klient 489,-
Armhuler 149,-
1/1 ben samt brasiliansk 749,-
1/2 ben samt brasiliansk 599,-
1/1 ben samt bikini linie 649,-
1/2 ben samt bikini linie 549,-
Lænd m. sugaring 179,-
Nakke m sugaring 179,-
Mave m. sugaring 279,-
Bryst m. sugaring 299,-
Halve arme 199,-
1/1 ben ny klient 649,-
1/2 ben ny klient 549,-
1/1 ben samt brasiliansk ny klient 849,-
1/2 ben samt brasiliansk ny klient 699,-