voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Voksning af ryg

Voksning af ryg

Oplever du gener på grund af hårvækst på ryggen? Måske stikker hårene, eller også synes du bare, at det ser en smule usoigneret ud. Uanset grunden kan en god løsning være voksning af ryg, da metoden efterlader huden flot og glat.
Hos CityWax tilbyder vi professionel voksning af ryg, hvilket særligt er en populær behandling for mænd – men kvinder er mindst lige så velkomne. I alle tilfælde stræber vi efter at give den bedste og mest effektive behandling, så du kan forlade klinikken glad og tilfreds.
Kontakt os på +45 38 88 88 36 eller info@citywax.dk, hvis du ønsker at booke en tid til voksning af ryg eller har spørgsmål til behandlingen.

Før og efter voksning af ryg

Der er et par enkelte anvisninger, du bør følge før og efter en voksbehandling af din ryg. For det første skal din hud være ren, så du bør ikke bruge nogen produkter inden behandlingen. Efter behandlingen bør du ikke træne, da det generer huden og kan resultere i betændelse i dine hårkitler. Du må derudover ikke bruge creme eller olie, på det behandlede område.
Disse anvisninger er gode at følge, da vi ønsker at give dig det bedst mulige resultat. Det er ligeledes bedst for dig selv, da huden ellers kan opleve irritation.

Få den flotteste hud på ryggen

Der er rigtig mange, der oplever irritation over uønsket hårvækst på ryggen, så du er langt fra den første med det problem. Der er heldigvis en nem løsning, da en voksbehandling er effektiv og langtidsholdbar. Resultatet holder helt op til 6 uger, derfor slipper du for en masse besvær.

Book en tid til en voksbehandling af din ryg

Skal vi sørge for, at du får en flot og blød hud på ryggen? Så er du mere end velkommen til at kontakt os på enten +45 38 88 88 36 eller info@citywax.dk.
Vi glæder os til at se på klinikken.

Priser

1/1 ben (venstre og højre ben) 449,-
1/2 ben 349,-
Mave 299,-
Ryg 349,-
Arme 249,-
Baller 249,-
Lænd m. wax 169,-
Nakke m. wax 149,-
Halve arme 149,-