voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Threading i København

Threading i København

Har du svært ved at få de knivskarpe øjenbryn, eller kan du ikke få fat i de små dun på overlæben eller på kinderne? Det er noget af en opgave, hvis du skal fange de mindste hår med en pincet, så det er ikke mærkeligt, hvis du har problemer.
Threading i København er blevet en efterspurgt service, da metoden netop kan få fat i selv de mindste og fineste hår.
Vil du gerne booke en tid til threading i København? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 38 88 88 36.

Hvad er threading?

Threading er i bund og grund hårfjerning med tråd, hvor vi hiver de helt små hår i ansigtet ud. Ved metoden bruger vi en bomuldstråd, som vi snor sammen, og dermed fungerer det som et værktøj.
Med de sammensnurrede tråde kan vi på effektiv vis hive de små hår i ansigtet ud, da vi får fat i flere hår ad gangen. Med en traditionel pincet ville vi kun få fat i ét enkelt hår, og det ville trække tiden og ubehaget ud.

Threading i København, kan fjerne selv de mindste dun!

Threading er især velegnet til de små hår i ansigtet, som er svære at fjerne med en pincet, og det er et område, som man helst ikke bør nærme sig med voks.
Med threading får du et skarpt look, særligt hvis du drømmer om de perfekte øjenbryn. Ved øjenbrynene kan det ofte være svært at få fat i alle de små hår, og det kan nemt have en betydning for slutresultatet, hvor linjerne ikke er helt tydelige.

Naturlig hårfjerning med threading i København

Da threading kun behøver en bomuldstråd som værktøj, så er det en af de absolut mest naturlige metoder til hårfjerning. Der er ikke behov for nogen produkter, og det er bestemt et plus for din hud. Mange oplever nemlig, at hårfjerningsprodukter resulterer i for eksempel røde pletter eller kløen.
Trods de få ”ingredienser” er threading en utrolig effektiv metode, men den kræver en vis mængde praktisk erfaring. Du kan sagtens læne dig tilbage i stolen på vores klinik, da vi har mange års erfaring med denne type af hårfjerning, som din professionelle skønhedsklinik i København.

Priser

Retning af bryn med tråd 149,-
Tråd på overlæbe 139,-
Tråd på overlæbe og hage 169,-
Tråd i hele ansigt med bryn 299,-
Farvning af bryn inkl retning 199,-
Farvning af bryn 109,-
Farvning af bryn og vipper 179,-
Farvning af vipper 119,-
Sugaring af hele ansigt 349,-
Sugaring af kinder 199,-
Næse 99,-
Kinder 149,-
Nakke 199,-
Hage med tråd 139,-
Hage med sugaring 139,-
Bakkenbarter med sugaring 139,-
Overlæbe med sugaring 139,-
Overlæbe og hage 169,-
Retning af bryn med pincet/wax 149,-
Formning af bryn 179,-
Farvning af bryn og vipper inkl retning af bryn 249,-