voksbehandling til mænd

Threading i København

Threading i København

Har du svært ved at få de knivskarpe øjenbryn, eller kan du ikke få fat i de små dun på overlæben eller på kinderne? Det er noget af en opgave, hvis du skal fange de mindste hår med en pincet, så det er ikke mærkeligt, hvis du har problemer.
Threading i København er blevet en efterspurgt service, da metoden netop kan få fat i selv de mindste og fineste hår.
Vil du gerne booke en tid til threading i København? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 38 88 88 36.

Hvad er threading?

Threading er i bund og grund hårfjerning med tråd, hvor vi hiver de helt små hår i ansigtet ud. Ved metoden bruger vi en bomuldstråd, som vi snor sammen, og dermed fungerer det som et værktøj.
Med de sammensnurrede tråde kan vi på effektiv vis hive de små hår i ansigtet ud, da vi får fat i flere hår ad gangen. Med en traditionel pincet ville vi kun få fat i ét enkelt hår, og det ville trække tiden og ubehaget ud.

Threading i København, kan fjerne selv de mindste dun!

Threading er især velegnet til de små hår i ansigtet, som er svære at fjerne med en pincet, og det er et område, som man helst ikke bør nærme sig med voks.
Med threading får du et skarpt look, særligt hvis du drømmer om de perfekte øjenbryn. Ved øjenbrynene kan det ofte være svært at få fat i alle de små hår, og det kan nemt have en betydning for slutresultatet, hvor linjerne ikke er helt tydelige.

Naturlig hårfjerning med threading i København

Da threading kun behøver en bomuldstråd som værktøj, så er det en af de absolut mest naturlige metoder til hårfjerning. Der er ikke behov for nogen produkter, og det er bestemt et plus for din hud. Mange oplever nemlig, at hårfjerningsprodukter resulterer i for eksempel røde pletter eller kløen.
Trods de få ”ingredienser” er threading en utrolig effektiv metode, men den kræver en vis mængde praktisk erfaring. Du kan sagtens læne dig tilbage i stolen på vores klinik, da vi har mange års erfaring med denne type af hårfjerning.

Priser

Retning af bryn med tråd 109,-
Tråd på overlæbe 99,-
Tråd på overlæbe og hage 129,-
Tråd i hele ansigt med bryn 259,-
Farvning af bryn inkl retning 159,-
Farvning af bryn 69,-
Farvning af bryn og vipper 139,-
Farvning af vipper 79,-
Sugaring af hele ansigt 309,-
Sugaring af kinder 159,-
Næse 99,-
Kinder 109,-
Nakke 159,-
Hage med tråd 99,-
Hage med sugaring 99,-
Bakkenbarter med sugaring 99,-
Overlæbe med sugaring 99,-
Overlæbe og hage 129,-
Retning af bryn med pincet/wax 109,-
Formning af bryn 139,-
Farvning af bryn og vipper inkl retning af bryn 209,-
GTM-WP6ZQ7N