voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Voksbehandling København

Føler du dig generet af hårene på benene, under armene, på ryggen eller ved de intime områder? Hos CityWax hjælper vi hver dag vores kunder med at slippe for frustrationen med vores voksbehandling i København.

Rigtig mange oplever, at det er meget tidskrævende og sjældent giver det kønneste resultat, når de bruger barberskrabren eller -maskinen for at komme de kradsende hår til livs. Med en voksbehandling i København slipper du for besværet uge efter uge.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du ønsker at booke en tid på vores klinik i København. Så finder vi en tid, der passer ind i dit skema.

Hårfjerning med en voksbehandling i København

En voksbehandling kan indebære hårfjerning lige præcis af de områder, du foretrækker. Hos CityWax kan vi udføre en voksbehandling på følgende områder:

• Benene
• Ryggen
• Armhulerne
• Intime områder

Det er derfor helt op til dig, hvor du ønsker at få fjernet hårene. Vores voksbehandling kan derimod variere i metode, alt efter hvor du ønsker at blive vokset.

Der er nemlig metoder, der passer bedre til visse områder en andre. Det skyldes, at nogle metoder er mildere, og de derfor bedst ved områder, der er mere skrøbelige, eller hvis du har en særligt sensitiv hud.

Vi vejleder dig selvfølgelig, så du får den mest optimale voksbehandling i København, der både matcher dine ønsker og din hud.

Kontakt os for en voksbehandling i København

Er du generet af hårene på for eksempel dine ben, ryg eller de intime områder? Kontakt CityWax for en professionel voksbehandling i København, hvor vi vejleder dig i den rette metode, så du får det bedst mulige resultat.

Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse med den behandling, de har fået hos os. Det gør vi ved at guide dig før og efter behandlingen og ved at bruge den nødvendige tid på den enkelte kunde, som din skønhedsklinik i København.

Priser på voksbehandling i København

1/1 ben (venstre og højre ben) 449,-
1/2 ben 349,-
Mave 299,-
Ryg 349,-
Arme 249,-
Baller 249,-
Lænd m. wax 169,-
Nakke m. wax 149,-
Halve arme 149,-

Voksbehandling i København | Voksbehandling | Citywax