voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Hårfjerning mænd

Hos CityWax udfører vi effektiv og professionel hårfjerning til mænd. Book din tid nu!

Hårfjerning til mænd på Frederiksberg

Har du uønsket hårvækst på ryggen, brystet eller skuldrene? Mange mænd oplever på et tidspunkt en stigende irritation over lange og stikkende hår på de nævnte områder, men det er heldigvis blevet meget normalt for mænd at få fjernet disse hår. Hos CityWax udfører vi effektiv og professionel hårfjerning til mænd, hvor du får de flotteste og mest langtidsholdbare resultater. Kontakt os+45 38 88 88 36, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid.

Book tid online

 

hårfjerning til mænd

Hårfjerning mænd, gør det efter behov

På vores klinik kan vi fjerne hår, de steder du ønsker det. Dermed kan vi fjerne hår på både ryg, skuldre, bryst eller ben. Det er helt op til dig, hvor og hvor meget hår vi skal fjerne.
Vi har også forskellige metoder til hårfjerning til mænd. Den mest traditionelle behandling er voks, hvor vi hiver hårene ud af hårsækkene med ét træk. Vi kan selvfølgelig også hjælpe ved de små hår, som for eksempel kan sidde ved øjenbrynene. Her bruger vi typisk threading.

Behandling eller barbering?

Der er mange fordele ved at vælge en af vores behandlinger, i form af hårfjerning til mænd frem for at fjerne hårene selv med en barberskraber.

  • For det første kan du forvente, at området forbliver glat i op til 6 uger. Ved en almindelig barbering begynder hårene ofte at vokse frem efter blot et par dage, og så skal du igen gentage arbejdet.
  • Derudover er der også stor sandsynlighed for, at hårene stikker mindre, når de vokser ud igen efter en voksbehandling.
  • Du slipper derfor for meget besvær, når du vælger at få en behandling frem for at barbere hårene selv. Du kan se frem til meget kortere tid i badet, og du vil opleve mindre irritation på grund af hår, der kradser.

Book en tid til hårfjerning til mænd nu

Skal det være slut med den uønskede hårvækst? Vi hjælper dig hellere end gerne med problemet. Kontakt os på +45 38 88 88 36 eller via info@citywax.dk. Du er også meget velkommen til at bestille en tid til hårfjerning til mænd gennem vores online booking.

Book tid online

 

Priser

1/1 ben (venstre og højre ben) 449,-
1/2 ben 349,-
Mave 299,-
Ryg 349,-
Arme 249,-
Baller 249,-
Lænd m. wax 169,-
Nakke m. wax 149,-
Halve arme 149,-