voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Hårfjerning for mænd på ryg

Er du begyndt at blive irriteret over de hår, du har på ryggen? For mange skyldes det, at hårene stikker og kradser, eller også føler de, at de ser mindre soigneret ned ud. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kunne vores behandling ’hårfjerning mænd – ryg’ måske være noget for dig.
Med vores hårfjerning for mænd på ryg kan du opleve, hvor flot og glat din hud kan blive – det er pludselig helt slut med den kløende fornemmelse på ryggen.
Du er meget velkommen til at kontakte os på enten +45 38 88 88 36 eller info@citywax.dk, hvis du ønsker at booke en tid eller høre mere om vores voksbehandling til mænd.

Hvor stort er ubehaget ved voksbehandlingen?

Hos CityWax oplever vi, at mange af vores kunder ved første hårfjerning for mænd på ryg er nervøse for, at voksbehandlingen gør ondt. Det er ofte også grunden til, at de ikke har fået behandlingen før. Vi kan dog forsikre dig om, at vi altid stræber efter mindst muligt ubehag ved alle vores behandlinger, og ubehaget bliver kun mindre og mindre, desto flere gange du får vokset ryggen. Derfor er det ikke ubehaget, der skal holde dig tilbage, hvis du ønsker at blive fri for de kradsende hår på ryggen.

Hårfjerning mænd ryg – book din tid allerede i dag

Skal vi sørge for, at dine gener ved hår på ryggen bliver et afsluttet kapitel? Kontakt os på enten +45 38 88 88 36 eller på info@citywax.dk, så finder vi en tid, der passer ind i dit skema.
Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores voksbehandling på ryggen. Vi forklarer gerne lidt nærmere, hvordan det hele foregår, og hvilke resultater du kan forvente. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg ved behandlingen. Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Priser

1/1 ben (venstre og højre ben) 449,-
1/2 ben 349,-
Mave 299,-
Ryg 349,-
Arme 249,-
Baller 249,-
Lænd m. wax 169,-
Nakke m. wax 149,-
Halve arme 149,-