voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Intim voksning

Intim voksning – Flotte resultater ved behandling

Måske kender du til besværet med at barbere de intime områder. For de fleste tager det lang tid, og det skal typisk gøres ofte, da hårene vokser hurtigt ud igen. Derudover kan det sagtens være dyrt på længere sigt, hvis du skal have barberskrabere af bedre kvalitet.
Intim voksning kan være en rigtig god løsning, hvis du ikke længere gider besværet. Behandlingen giver dig et flot resultat, der holder helt op til 6 uger, da vi hiver hårene ud af hårsækkene. På den måde slipper du for at bruge barberskraberen flere gange om måneden.
Du er velkommen til at kontakte os på +45 38 88 88 36, hvis du vil bestille en tid, eller hvis du har spørgsmål.

Intim voksning for både mænd og kvinder

Hos CityWax udfører vi intim voksning på både mænd og kvinder, hvor vi hjælper med et fint og flot resultat. Vi er meget opmærksomme på, at behandlingen kræver tryghed for kunden, og derfor gør vi alt for, at du kan slappe af og føle dig godt tilpas.
Så hvad end du er mand eller kvinde, kan du få en behagelig oplevelse i vores rolige omgivelser, hvor vi behandler på baggrund af mange års erfaring.
Derudover er du selvfølgelig med til at bestemme, hvordan resultatet skal blive. Det er helt op til dig, om det intime område skal være helt glat, eller om vi for eksempel skal efterlade en stribe. Vi skal helst ramme et resultat, som du bliver glad for.

Bestil en tid til intim voksning på vores klinik

Bestil en tid til intim voksning allerede i dag. Du kan let booke en tid via vores online booking eller kontakte os på +45 38 88 88 36 eller info@citywax.dk.
Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandling, inden du booker en tid. Vi forklarer meget gerne, hvordan behandlingen foregår, og hvilke produkter vi bruger.

Priser

1/1 ben med Wax og bikini linie med sugaring 549,-
1/2 ben med Wax og bikini linie med sugaring 449,-
1/1 ben med Wax og brasiliansk med sugaring 649,-
1/2 ben med Wax og brasiliansk med sugaring 499,-
Brasiliansk med sugaring inkl. baglår med wax 449,-
Brasiliansk med sugaring inkl baller med wax 549,-
1/1 ben med wax og brasiliansk med sugaring – ny klient 699,-
1/2 ben med wax og brasiliansk med sugaring – ny klient 649,-