voksbehandling til mænd

Behandlinger til mænd

Er du træt af barbering og spidse hårstubbe? Kom til vores skønhedsklinik i København, så sørger vi for at fjerne alt uønsket hårvækst så smertefrit som muligt. Vi er eksperter inden for voksbehandlinger, sugaring og threading for både kvinder og mænd. Få effektivt fjernet dine uønskede hår og opnå den velvære, du drømmer om. Kom forbi vores skønhedsklinik i København.

Book din tid direkte i dag, og få en skønhedsbehandling efter dine behov!

Erfaring i alle behandlinger

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring inden for voksbehandlinger og sørger for at skabe en tryg stemning, selvom hårfjerning kan føles ubehageligt for nogle. Vores metoder er mere smertefrie end traditionel voksbehandling, og du er sikret et tilfredsstillende resultat. Vi benytter udelukkende naturlige produkter, der skåner din hud, uden at det går på kompromis med kvaliteten af behandlingen. Book en tid hos CityWax, så sørger vi for en behandling af kvalitet.

Ønsker du hårfjerning på benene, under armene, i ansigtet eller bikinilinjen? Vi kan sørge for det hele. Se vores forskellige behandlinger samt priser her på hjemmesiden. Derudover har vi sørget for lange åbningstider, så du altid kan nå et smut forbi os efter arbejde.

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål om vores behandlinger, så er du også altid velkommen til at kontakte os! Ring til os på +45 38 88 88 36 eller send os en mail på info@citywax.dk.

Få flere skønhedsbehandlinger hos CityWax

Vi er specialister inden for alle dele af voksbehandlinger, men udfører også farvning af bryn og vipper med stor ekspertise. Når du kommer til os, kan du få udført alle de skønhedsbehandlinger du ønsker. Det er effektivt og nemt for dig som kunde ikke at skulle besøge flere skønhedsklinikker i København. Vi sørger for trygge omgivelser og smukke resultater.

Vi tager imod dig uanset om du er mand eller kvinde. Book en tid i vores klinik og glæd dig til at smide skraberen ud i skraldespanden. Så sørger vi for at du kan læne dig trygt tilbage i stolen og opleve en mindre smertefuld behandling end almindelig voksbehandling.

GTM-WP6ZQ7N