voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Farvning af bryn

Drømmer du om skarpere øjenbryn, der er tydelige og måske matcher din hudtone og hårfarve? Farvning af bryn kan bidrage til et knivskarpt look i ansigtet, hvor dine ansigtstræk og øjne bliver fremhævet. Det sjældent nok at plukke sine øjenbryn, hvis du ønsker netop dette flotte udtryk.

Hos CityWax tilbyder professionel farvning af bryn, hvor vi vejleder dig og udfører farvningen på baggrund af flere års erfaring med området. I samarbejde finder vi den farve, der matcher dit ansigt allerbedst, så du kan gå glad og tilfreds ud ad døren.

Du er meget velkommen til at kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at booke en tid eller har spørgsmål til behandlingen.

Retning og farvning af bryn

Ved behandlingen sørger vi selvfølgelig også for retning af dine bryn, så de kommer til at stå snorlige. Vi kan enten udfører retningen med en pincet eller med metoden threading, hvilket kommer an på, hvor mange hår der skal fjernes, hvor skarpt du ønsker øjenbrynene.

Farvning af bryn kan sjældent stå helt alene, hvis øjenbrynene skal have en tydelige facon. Derfor anbefaler vi altid, at du får gjort begge dele samtidig. På den måde opnår vi det flotteste resultat, som du også er glad for efterfølgende.

Hvorfor få farvning af bryn?

Farvning af bryn er særligt relevant for dig, hvis du ikke føler, at dine øjenbryn er tydelige nok i ansigtet. Nogle har for eksempel meget lyse hår ved øjenbrynene, og det kan derfor virke som om, at de slet ikke er til at se.

Du kan også vælge at få farvet og rettet dine bryn, hvis du synes, at de ser en smule pjuskede ud. Med denne behandling bliver de rettet til og farvet, så de igen giver et mere markant udtryk.

Priser

Retning af bryn med tråd 149,-
Tråd på overlæbe 139,-
Tråd på overlæbe og hage 169,-
Tråd i hele ansigt med bryn 299,-
Farvning af bryn inkl retning 199,-
Farvning af bryn 109,-
Farvning af bryn og vipper 179,-
Farvning af vipper 119,-
Sugaring af hele ansigt 349,-
Sugaring af kinder 199,-
Næse 99,-
Kinder 149,-
Nakke 199,-
Hage med tråd 139,-
Hage med sugaring 139,-
Bakkenbarter med sugaring 139,-
Overlæbe med sugaring 139,-
Overlæbe og hage 169,-
Retning af bryn med pincet/wax 149,-
Formning af bryn 179,-
Farvning af bryn og vipper inkl retning af bryn 249,-