voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Voksning af ben i København

Har du fået nok af barberinger, der efterlader benene med stikkende hårstubbe og røde knopper? Så har vi den rette løsning til dig. Kom ind og få vokset dine ben hos CityWax. En voksbehandling af dine ben er en effektiv metode til at fjerne hår. Vi fjerner de uønskede og genstridige hår hurtigt og med mindst muligt ubehag. Vores behandling efterlader dine ben glatte og silkebløde i op til 6 uger. Ring til os på +45 38 88 88 36 og hør mere om vores effektive voksning af ben.

Voksning af ben eller barbering?

Vi kender det alle sammen. Du har lige givet benene en grundig tur med skraberen, og du kan allerede føle de spidse hårstubbe. Årsagen er, at når du bruger en skraber, skærer du hårene over, så de kommer tilbage kraftigere og mørkere end før. Men med en voksbehandling fjerner vi hårene ved roden, så de ikke kommer tilbage lige med det samme. Vi bestræber os på at gøre oplevelsen så behagelig for dig som mulig, men voksning af ben kan godt gøre lidt ondt de første par gange. Det er heldigvis kortvarigt, og ubehaget bliver mindre for hver behandling, da hårene vokser ud tyndere og lysere end før. Vi bruger udelukkende naturlige produkter, der er skånsomme for huden. Book en tid med det samme og få glatte, silkebløde ben.

Bestil tid til voksning af ben i København

Benyt vores online booking til at bestille tid til voksning af ben hos CityWax i København. Har du nogen spørgsmål angående behandlingen, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Husk, at vi også tilbyder andre former for voksbehandling. Ring til os på +45 38 88 88 36 eller bestil en tid online. Vi glæder os til at se dig.

Priser

1/1 ben (venstre og højre ben) 449,-
1/2 ben 349,-
Mave 299,-
Ryg 349,-
Arme 249,-
Baller 249,-
Lænd m. wax 169,-
Nakke m. wax 149,-
Halve arme 149,-