voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Voksning i København – for et glat resultat

Er du træt af at bruge tid på barbering af uønsket hårvækst? Undgå stikkende hårstubbe og røde knopper og bestil tid til voksning hos CityWax i København. Vi fjerner hurtigt, effektivt og med mindst mulig smerte de uønskede hår, så din hud efterlades silkeblød – og så holder virkningen endda i op til 6 uger.
CityWax er eksperter i hårfjerning med voksning. Kunder fra København og omegn kommer igen og igen, fordi de ved, at vi kan vores kram, og at resultatet bliver fejlfrit. Prøv selv og føl forskellen før og efter voksning hos os i København.

Voksning i København – Bliv silkeblød

Stride hårstubbe, som kradser og river, kender vi alle sammen til, hvis vi har prøvet at holde hårvæksten nede med barberskraber og barbermaskine. Det skyldes, at hårene har tendens til at vokse ud, kraftigere og mørkere end før, når man skærer dem over med maskiner af forskellig art.

Derfor foretrækkes voksning af mange i København og resten af verden som hårfjerningsmetode. Her rives hårene op med roden, og ja, det gør en smule ondt lige, når det sker, men den gode nyhed er, at smerten bliver mindre gang for gang. De nyudvoksede hår er nemlig tyndere og lysere, så næste hårfjerning går endnu lettere. Er du i tvivl om hvilke behandlinger der passer til dig? Så tøv endelig ikke med at kontakte os!

Voksbehandling i København – ikke kun for kvinder

Begge køn kan anvende voksning til hårfjerning. Mange af CityWax’ kunder er mænd, som kommer for at få fjernet hår på f.eks. ryg og skuldre. Her er det virkelig no-go med stikkende stubbe, så synes du (eller din kæreste), at der er lige lovlig meget pindsvin over dig efter et forsøg med skraberen, er du velkommen hos CityWax i København.

Bestil tid til voksning nær af ben i dag!

Du er kun få klik fra at få glat og lækker hud. Benyt vores online booking til at bestille tid til voksning hos CityWax i København. Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med voksbehandling, er du mere end velkommen til at ringe på telefon +45 38 88 88 36 og få svar på dine spørgsmål. Husk, at vi også tilbyder retning af øjenbryn med threading, som er en hurtig og 100 % naturlig måde at få rettet øjenbryn på.

Priser for voksbehandling:

1/1 ben (venstre og højre ben) 449,-
1/2 ben 349,-
Mave 299,-
Ryg 349,-
Arme 249,-
Baller 249,-
Lænd m. wax 169,-
Nakke m. wax 149,-
Halve arme 149,-