voksbehandling til mænd og voksning af ben i København

Braziliansk hårfjerning – Intim voksbehandling

Hvad er braziliansk hårfjerning?

Ved brasiliansk hårfjerning fjerner vi al intimbehåring med voks, og det inkluderer rødderne. Du kan også sagtens vælge at lade en stribe være tilbage, hvor vi ville kalde dette en Hollywood Brazil.
Populariteten af brasiliansk hårfjerning er steget meget de seneste år, da der er kommet et øget fokus på hygiejne og den personlige kropspleje.

Hvordan udføres braziliansk hårfjerning?

Du kan opleve stor forskel på udførelsen af brasiliansk hårfjerning fra klinik til klinik. Måske har du oplevet, at det gjorde meget ondt? Det kan skyldes, at behandlingen er blevet udført for hurtigt, hvor forberedelse og efterbehandling af huden ikke er blevet hjort tilstrækkeligt.
Hos CityWax haster vi os ikke gennem behandlingen, da brasiliansk hårfjerning ikke bør gøres på 5 minutter. Behandlingstiden kan dog afhænge af, hvorvidt det skal gøres med strips eller hård voks. Med hård voks tager det en smule længere tid, men det er mildere for huden og giver mindre ubehag.

Før behandlingen

Inden du får brasiliansk hårfjerning, er det vigtigt, at du husker at skrubbe huden på intimområdet, så du fjerner de døde hudceller og tør hud. For at give dig det bedste resultat med færrest knækkede hår og optimale beskyttelse, bør du gøre det dagen inden behandlingen.
Derudover skal hårene på det intime område være trimmet til ca. 0,5 eller 1,5 cm. De skal hellere være lidt lange end lidt for korte. Hvis hårene er enten for lange eller for korte, kan behandleren ikke udføre en braziliansk hårfjerning optimalt.

Priser

1/1 ben med Wax og bikini linie med sugaring 549,-
1/2 ben med Wax og bikini linie med sugaring 449,-
1/1 ben med Wax og brasiliansk med sugaring 649,-
1/2 ben med Wax og brasiliansk med sugaring 499,-
Brasiliansk med sugaring inkl. baglår med wax 449,-
Brasiliansk med sugaring inkl baller med wax 549,-
1/1 ben med wax og brasiliansk med sugaring – ny klient 699,-
1/2 ben med wax og brasiliansk med sugaring – ny klient 649,-